Pro Tebe
Naše duše tiše světem tápou,
kdo jim pomůže,
když se naše srdce lámou,
avšak naše láska vše přemůže
a vše se v dobré obrátí,
a vlna lásky nás zachvátí.
Ty jsi mé zlato,
Ty jsi mé vše,
a ruku na to,
že miluji Tě nadevše.
Každý Tvůj dotek,
každé tvé pohlazení,
ty jsi před tím utek,
ale pro mě je to vysvobození.
Já miluji Tě nadevše,
chci s Tebou být věčně.
Jsi mé slunce,
jsi můj stín,
vím, že Ty uvažuješ sladce,
když zaháníš můj splín.
Nechci se Tě vzdát,
a proto budu bojovat,
ä nebudu lhát, když řeknu:budu vzdorovat.
Nenechám si Tě vzít,
to bych mohla rovnou odejít.
Miluji Tě. Tvůj Anděl.
Komentáře (0)