Někdy cejch vtetovaného znamení,
co z duše, srdce i těla pramení...
... může dát nahlednout druhým.
15.06.2011 20:09:00 | NikitaNikaT.
;) To: Noc ..ani ne..nevěřila bys jak jemná a něžná duše se ve mě skrývá :) kdyby tenhle svět nebyl trapný..tak to možná je i poznat :) vážně skvěle píšeš, už tě mám v oblíbených a netrpělivě čekám na další dílkaaaa :)
15.06.2011 15:44:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..
hmm..noci..mě se vážně, vážně vážně líbí začátek :) ten je dokonalej !!!
15.06.2011 15:32:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..
Ploužím se pouští
slzy polykám
obleč si ďáble
křídla motýlí
pohřbi mou duši
do rakví už Amor .....nestřílí
..ten konec temně silný !!! Jinak smutné a moc dobře napsané!
15.06.2011 11:26:00 | xoxoxo