Tvůj smích
Chtěla bych si Tvůj smích nabrat do dlaní
nasypat do záhonků
tam pod broskvoň
večer bych si do něj chodila poležet
hned jak by vzklíčil
Chtěla bych si Tvůj smích
vplétat do vlasů
aby mi s každým závanem větru hladil tváře
na podzim jej sklidím
a uložím do srdce
jak do herbáře
...voní trávou
slunečním dnem
a skálami
tak jako celý Ty
pohladím tě
svými rty
zase mě rozpaluješ
s úsvitem
se stmíváním
patřím jen Tobě
Tvému smíchu
Tvým milujícím dlaním
Přečteno 620x
Tipy 46
Poslední tipující: Makula, šuměnka, Dota Slunská, Mraveneček, Holis, Skywalker, Z kapky deště, jvacl, Špáďa, Maryje..., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)