Chci...
Chci konečně slyšet Tvůj hlas,
chci prsty projet každičký Tvůj vlas.
Chci políbit Tvé rty,
a splnit tak své sny.
Chci vedle Tvé tváře usínat,
chci svíce smutku zhasínat.
Mohla bych rozbít i nebe,
jen proto abych dostala Tebe.
Už o Tebe nechci přijít,
bez Tebe by slunce nemohlo vyjít,
a tma by nebyla tmou,
když se skláním nad Tebou.
Nechci Ti nikdy nic zazlívat,
a květiny nářků tím zalévat.
Chci s Tebou už být napořád,
a už Tě nikdy nepustit,
nasadit Ti rudou svatozář,
a špatné sny už opustit.
Tak budeš se mnou až do zvuků zvonů poledních?
A zpečetíš tak naši cestu poslední?
.
.
.
Už jsem si jistá, že milovat Tě smím,
a nemusím už o Tobě jen snít...
Přečteno 494x
Tipy 33
Poslední tipující: Lama, Maryje..., la loba, Romana Šamanka Ladyloba, Anjesis, hloubavá, Azazen, ...
Komentáře (8)
Komentujících (6)