Thébé..
Anotace: .. mesiac Jupitera
Nocujem na Thébé
v kráteri Zethus
ak nemáš na sebe
nič, skôr to neskús
kým nemáš ako ja
tieň netopiera
bieleho závoja
lem sa opiera
o okraj krátera
si to Ty, viem to
dvoch očí jazerá
hruď plná kvetov
tak ku mne prichádzaš
tak sa mi snívaš
tak sa mi na miš-maš
v slzách rozplývaš
Přečteno 346x
Tipy 13
Poslední tipující: Kars, PIPSQUEAK, Doradan, CULIKATÁ, Jiná, Květka Š., labuť, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)