Láska
Modré nebe rudé barvy
horké noci chladné chuti
slepý výkřik jasných očí
pouze blázni jsou obuti
bolest krásy, radost žalu
voda ohněm opojena
ticho hlasu, slova prázdna
z kluka muž a z dívky žena
barvy duhy, luna zářná
chvíli jít a chvíli stát
něco říkáš, to je jedno
chci se jen tvou láskou stát
Přečteno 460x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, labuť, ŠEDIVÁ MYŠ, ECHO PARAZIT
Komentáře (0)