Kousej mi do slunce
Kousej mi do slunce – urvi mi kus jeho záře
jen klidně, lehounce pro světlo tvojí tváře.
Pro osvětlení dne až nakreslím duhu
s písmenem D jako další kapitolu.
Zpívej mi v dešti a skládej mi mraky,
mé rýmy nečti, vždyť nejsme maniaky.
Trhej mi čtyřlístky pro štěstí v bolesti
na moje bolístky, soupisky možností.
Přečteno 812x
Tipy 17
Poslední tipující: lePetitCatherine, Gabriela Green, RyxiraAmyGinger, Hraběnka, ilona, Fungal, Cassée Moteur, CULIKATÁ, Samantha Graham
Komentáře (5)
Komentujících (4)