Slzy
Slzy
Keď slzy vypadnú z dvoch modrých očí,
keď do mladého srdca smútok vkročí,
keď z modrých očí slzy padajú ako dážť,
čo ti vie o žiali napovedať viac?
A keď plačú aj oči hnedé
a s nimi i nebo šedé,
keď je žiaľom zvraštená pekná tvár,
prečo tých dvoch od seba delí svár?
Přečteno 476x
Tipy 5
Poslední tipující: excited
Komentáře (1)
Komentujících (1)