Horoskop
V horkých paprscích
se smíchem se proháním
jsem královnou zvěrokruhu
nejsilnějším znamením
pyšná lvice
Avšak zkrotila mě kořist
hrdý a vyrovnaný kozoroh
co naučil mě něžně příst
sám ale nepřístupným zdá se
A tak každé ráno
horoskop si pročítám
zda hvězdy
svedou nás dohromady
bolístky už nepočítám
snad někdy
uvěříš a dáš mi své srdce
Přečteno 459x
Tipy 10
Poslední tipující: casla, ilona, Linzerka, teniska, BARBYE, Anjesis
Komentáře (1)
Komentujících (1)