Já vím, ale člověk se v tom zklamání a bolesti musí vykoupat....Ono když pak přijde to štěstí má lepší chuť:)
01.07.2011 00:47:00 | Kirsten
Ovšem že jsi nejen jistě dobré děvče ale i krásné, vypusť smutek, aby štěstí mohlo vstoupit, usměj se a obtať list, vždyť chlapců je spousta, kteří z tvé tváře budou chtít lásku číst.
30.06.2011 23:57:00 | carodejka