cesta ke světlu
krajina pustá bez kapky vody
jak mé srdce bez citu lásky
pamatuji si na tebe jenž jsmi dala křídla
avšak neřeklas mi jak je mám používat
já roztáhl je v naději že poletím do oblak
avšak tvá zrada stáhla mě do pekla
stáhlas mě do pekla, do jeho temnoty
kde již pro mě paprsky slunce nesvítí
tápám v temnotách
kde zakopávám
o duše těch jenž dopadli jak já.
Beznaděj z nich cítím
já však ji eště neztratil
tápám v temnotách po světlu
aby mé kroky vedli kupředu
kde milující osobu
jak doufám najdu
* * *
láska nemá být jen prokletí ale i dar
Přečteno 362x
Tipy 5
Poslední tipující: Anjesis, ilona, E.deN
Komentáře (1)
Komentujících (1)