Milovala jsem Tě bez skrupulí!
A nemusels být světák znalý zem
Stačil mi okamžik, chvilkový diadém
co na šíji jsi navlík´ horkou paží
pak básník, střelec s nekonečnou ráží
se vytratil by zůstal Kluk, co něžně holku tulí
pro tajůplný lem
pro city v pevné vůli…
parádní moc dobré...S.T.
11.07.2011 20:55:00 | ZILA78
slova smyslná
STékají jak vodopád
až dopadnou
až roztříští se
v kamínky probarví se.
V hladinu lásky
V hladinu něhy
a Ty a já budeme
zpívat pod splavem...ST
11.07.2011 10:33:00 | Tanzania
Zase jsi nezklamala :o) Nádherné, nu co jen dodat? ST :o).
Těším se na Tvá další díla.
S úctou,
Lee...
07.07.2011 12:49:00 | Leedram
Víš že většina mužů tohle nechápe...?Že my ženy dovedem milovat jen tak...
04.07.2011 23:13:00 | la loba