přítel mojí sestry (ze sbírky Žena na tisíc způsobů)
zmlátil moji sestru
ona tu teď leží
schoulená do klubíčka
a kouká někam,
kam já nedohlídnu
bratříčku,
říkávala,
prázdnota tě dostane
přes všechno
já přece vím
kdy a kde se naučila
snášet bolest
ale jeho rodiče neznám
Přečteno 351x
Tipy 3
Poslední tipující: Oslice, malá slečna, Kars
Komentáře (0)