Anotace: Prý jsme si s mou drahou polovičkou měli ST rozdělit (On za báseň a já, jako obvykle, dovětek k ní), a tak ji přidávám, jako plnohodnotnou básničku. No řekněte, zda se povedla. Milé čtení :o)
Láska je peklo i nebe a je jedno kdo koho svede,je krásné v druhém najít sebe,zrcadlit se navzájem...
26.07.2011 12:28:00 | la loba
Moc se mi líbí ten poslední verš, především díky němu jsem Tvému dílku dal ST.
S úctou
Azazen
07.07.2011 22:08:00 | Azazen
Možná, že jsem Ďábel,
ale Ty mne svádíš...
...a já Ti tolik chci podlehnout :-*.
07.07.2011 22:07:00 | Ďábel strážný