Pocity...
Laskavá píseň lásky
zní mi ještě v uších
Cítím Tvé doteky na svém těle
miluji Tě víc než tušíš
Chci zadržet Tvé ruce
vím,že cítí mou touhu
Neposlouchají však mé volání
v mém těle hledají jen slouhu
Poslušnou děvku
co sexu vždy podlehne !
Je tohle můj život?
K smíchu ?
K pláči ?
Dojemné ?
Proboha
NÉÉÉ
Přečteno 445x
Tipy 50
Poslední tipující: vodnař, la loba, Helena Lovecká, Emmelia, Queer, Niky88, NikitaNikaT., Kubino 2, Lota, zenge, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)