Njn Culíček zase rozplétá po večerech culíky a lítá si ve snách.Tě žeru :-)
24.07.2011 09:21:00 | Danger
Nejen včera,
za krásného večera...
... zrácela jsem tu moc,
než přišla si pro nás noc.
Láskou o objetí
spolu s miláčkem,
měla jsem skorem
slzy dojetí...
CULÍČKU, krásné dílko na modru mně kouzlíš. ST!***
17.07.2011 09:33:00 | NikitaNikaT.
Když nad touhou ztratíme moc
a nedojde k její naplnění
poprosíme vlahou noc
a oddáme se slastnému snění :-)))
ST
14.07.2011 07:16:00 | Kars
nad touhou ztrácíme moc:) tak to ano..ach ty touhy jak noční létavice utkané z koberců fantazie.Krásná básnička culdo :)))
13.07.2011 17:45:00 | xoxoxo
když noc se v závoj halí
a na zem padá stín
tak zkouším víno nalít
jenom tak, bez příčin
a zrak se světly snoubí
nebeských létavic
Zakouzlit tyhle doby
a z nich pak lásce vstříc...:)
13.07.2011 10:32:00 | šuměnka