Anotace: o sklamaní.Všeobecne.Pominuteľnosti.A o nerpíjemnom pocite,aký má život vlastne význam
Nikdy se neptej na smysl života..prostě žij, neptej se proč, to je špatně - zjistíš, že žádný smysl v podstatě nemá a deprese je tu. Smyslem života je prostě žít a hotovo...stejně jako smysl čehokoliv jiného spočívá v době existence onoho ;-)
19.07.2011 23:24:00 | Chancer
píšeš krásný básně... a to i když je skrz svou mizernou slovenštinu (Jižní čechy jsou od Slovenska holt už daleko) nedovedu docenit plně... tak zvedni oči, bude líp...
12.07.2011 22:35:00 | drsnosrstej kokršpaněl