Pro štěstí dámy nejedem hrad popelem leh, tak proč měnit něco co prstem času napsáno je na od kouře očazených zdech ... Pěknééééé děkuji
22.07.2011 13:43:00 | kasparoza
to Mourek;
mám málo jistot v bytí
však drak je jednou z nich
já jeho srdce cítím
jsme na jediné niti
on zná můj pláč i smích
a s důvěrou ho chytím
by letěl se mnou v hřích :))
20.07.2011 18:35:00 | šuměnka
Na dračím čumáčku
teorém nezabere
(byť k přemýšlení nutí)
Dej pozor Šumáčku,
ať Tě drak nesežere
(i když jsi k nakousnutí :-)
20.07.2011 13:52:00 | Mourek
štěstí bez obrysů
křídla ze stěstí
bez stínu kompromisů
ozonu po dešti
čelenkovým zrakem
spoutaná ramena
v přebití obojakém
ve hvězdách ztracená
***
J.
20.07.2011 08:40:00 | j.c.
Pro štěstí jedné dámy
pro její vlídnou duši
pro úsměv křehké dámy
jíž červená tak sluší!
:-)))
19.07.2011 14:52:00 | hloubavá