prázdný balkon
Jako balkon na který se nechodí
jako zažloutlá fotka
Proč už k nám láska nechodí
a kde jí můžeme potkat
jako šaty ve skříní co se nenosí
jako lampa vyhořelá v koutě
kam odplula loď z rákosí
radost ze společné poutě
jak je možné že se nic neděje
když už nejsme spolu
a proč už se nesmějeme
u našeho stolu
ani mladý a ani starý
ani smích a ani pláč
místo ohně šedý dým
a místo lásky protihráč
Přečteno 590x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, Maryje..., Kapka, strašidýlko-střapatý
Komentáře (2)
Komentujících (2)