Anotace: Já už prostě dál nemůžu... Nemůžu, nezvládnu to.
Sbírka: Chester
Je to hezky nasraná báseň, sympatická tím, že neskuhrá ač by chtěla. Vzdor - já ho v těchto případech zbožňuju, protože jen on pomáhá přes takováto blbá období se přenést bez větších škod...
06.04.2014 15:54:20 | aravara
City se bohužel ovlivnit nedají a někdy tu lásku dáváme osobám, které si to nezaslouží :-( Moc dobře napsaná :-)
07.08.2011 23:43:00 | Samanta