Asi jsem si to neměla číst.
Taky mi chybí.. a moc! Je mi moc líto, že odešla.
05.10.2011 21:23:00 | lucy1
To zvládneme... Není první, ani poslední, kdo se z našich dětí pokouší postavit na vlastní nohy... Říká rozum. Vždycky to bolí. Říká srdce. Ale jsou těžší situace... takže... to zvládneme...
09.08.2011 13:32:00 | Levandule
A víš, že mě při čtení bodlo u srdce.?... Tohle jsem si prožila před rokem a byl to zvláštní a tak trochu bolavý pocit i když je jasné, že na své nohy se jednou postavit musí...
08.08.2011 21:40:00 | labuť