Cesty domů
Pár kytarových úhozů
pár stran v knize o nebi
pár světel v okně obrazů
pár minut ticha, co nikdo nevypil
..
pár zbloudilých myšlenek o světle na zemi
Přečteno 378x
Tipy 6
Poslední tipující: James Libustka, Víla, Denael
Komentáře (1)
Komentujících (1)