červeným zrakom sa
oprie o Tvoje
telo, keď bosá
a nahá? ktovie
naháňaš lúče
v slnečnom vetre
kým neroztlčie
pulz Tvoj povetrie
mojich snov s Tebou
kde dvoch sŕdc škvrna
s vône velebou
ruže a tŕňa..
uf..tak to je krásná část,napsaná s něhou a přímo elektrizujícím výbojem z rozpalu hvězdných sfér!!!! ;-)
13.08.2011 19:48:00 | xoxoxo