Anotace: ...taková trošku smutná...
Prstýnek jako důkaz věrnosti nestačí...
Však falešná láska ho občas odnáší...
A při tom i hezké vzpomínky...
Pak Ti chybí.. Jak ve vodě kamínky...
Jak svíci plamen...
Který udtekl z ráje se zeleným hadem...
Hodně Štěstí a zdaru!
Leedram
22.08.2011 11:05:00 | Leedram