Hrst kvítí mám v dlani
Anotace: Jsem ráda, že mě čtete, tak prosím, čtěte mě dál.Patří Vám mé poděkování :-)
Hrst kvítí mám v dlani
a chci Ti ho dát.
Do hlavy padá Ti
a Ty musíš se smát.
Tak až dopadne
Já ti je z vlasů budu brát.
Přivoním si
začnu se taky smát.
Kvítí dopadlo
a s vlasy se splétá.
Beru kvítí do dlaní
a trochu žárlím
že za mě Tě líbá.
Však beru ho dál
Ty cítíš jeho vůni.
S mou dlaní
si ho k obličeji přitiskneš
a přes něj mi polibek dáš.
Jak krásně voní
i Tvoje tváře.
Být s Tebou je krásnější
než Polární Záře.
A když uvadne
slzou jemu vláhu dáš.
Položíš na trávu
a mě s Bohem dáš.
Mám v hrsti kvítí
a chci Ti ho dát.
A do hlavy nepadá ti
a už vím
že budeš se mi zdát...
Přečteno 384x
Tipy 4
Poslední tipující: Magdalena Křenková, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)