Skalná..
Pri skalnej ruži
nad Vlkolíncom
víla, čo túži
byť s Malým Princom
kvetom ho vábi
dať sa dokopy
nevie kam šla by
niet po ňom stopy
na Zemi, sú na
asteroide
víla bez mena
čaká kým príde
ten, kto jej meno
najkrajšie nájde
je iba jedno
mimo poradie
Skalnička - Petra
aká to zmena!
do farieb spektra
ruža zelená
kráľovnej kvetov
pribudne ďalšia
Príď! - jednou vetou
vietor odnáša
poryv jej srdca
v ozvenách vzdychy..
skaly nezrúca
vzduchom bozk tichý
Přečteno 347x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Jiná, CULIKATÁ, Pa Jush, Juan Francesco de Faro, slnečnica, labuť, Květka Š., la loba
Komentáře (3)
Komentujících (3)