Láska v hroznovém cukru
Anotace: Jou, jou :-), když já si prostě nemůžu pomoct...
Sbírka:
Chester
Tak kde to vázne?
Nad mými výrazy tváře pomalu žasneš.
S ironií ve hlase úžasem
světlušky pomalu zhasneš.
Trhám Ti knoflíčky Tvojí košile
s veršíky polibků, co šeptám Ti
do ouška.
Strnuls a strneš nemile
při čtení zápisků citů a balad
v pokoji bez lůžka.
Déja vu
zas ty Tvý
zmučený výrazy.
Ptáš se – neptáš?
To se ví,
vždyť mě ta Tvoje Láska vlastně deptá.
Láska v hroznovém
cukru.
Přečteno 517x
Tipy 3
Poslední tipující: Samantha Graham, takova
Komentáře (1)
Komentujících (1)