Miluji Te
Anotace: pro mé srdíčko nejdražší
Miluji Tě...
srdíčko moje,
Ty jsi
přístav...
mé naděje.
Miluji Tě...
nejdražší lásko má,
jen pověz...
kdo větší bohatství má?
Tvá dušička,
moji toliko hladí...
Tvá bytost
mě kouzelně
svádí.
Miluji Tě
lásinko,
v jedné duši spojené,
tolikráte...
v naší lásce
nezměrné.
Komentáře (0)