Kapitánovi...
Anotace: Musím říci, že mi rýmy místy nesedí, ale což, jak se říká, "to se vsákne" :o) Můj drahý Williame, nenastane našemu srdi soužení, však, až se budeš bát, koukni se na malou lodičku, a vzpomeň si na náš příběh, který tady stojí :o)*
Sbírka:
Jistoty a nejistoty aneb láska je jedna a ta samá
Jednoho dne, vypluly na moře dvě lodi..
A každá měla svého kapitána..
Na každé z nich hlídali nosohledi..
A posádka se bála rána..
Po třetí noci a třetím dnu...
Strhla se hrozivá bouře...
Která byla jak ze zlého snu..
A kapitán se štítil souše...
Najednou se roztoupila voda...
A vyšla paní s lodí v ruce...
Nastal výbuch, jako sůl a soda...
A ta milovala Tě tuze...
Podala Ti novou loď..
Tys nastoupil i se svou mužskou posádkou..
A vzal sis ji za svou choť...
Už nehádal ses s poslední desátkou...
Žil jsi šťastně na širém moři...
Se ženou a dětmi Tvými...
Svůj svět jsi do ní vložil..
A panoval jí se sny svými...
...
Byl jsi panovníkem dobrým tuze...
A dodnes si se svou loďkou hráváš...
A pak líbal jsi mě drze...
A smutek nepoznáváš...
Tak koukni se na svůj noční stolek,
A vezmi to rukou Tvou lodní spásu..
Opovaž se použít holící strojek,
A vzpomeň si na tu noční krásu..
Co nás za záhadné noci dohromady dala..
A naše srdce v jednom okamžiku vzala..
Za nedlouho v jedno slila..
A naše Láska nad zlem zvítězila..
Nikdy se Tě nevzdám :o*
Tím si buď jistý! :o*
Přečteno 576x
Tipy 32
Poslední tipující: Emmelia, tato22, ECHO PARAZIT, Findë, hašlerka, Psavec, Jiná, CULIKATÁ, Rezkaaa, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)