Maluji srdce do peřin
Sleduji listy na podzim
říkám si, který bude poslední
prsty maluji srdce do peřin
a brečím nad tím prvním
očima vlhčím si tvář
nevidím přes ně na svět
ty nad hlavou máš svatozář
záříš jasně, opět
vzpomínkám lámeš kosti vedví
nikdo o tom krom mne neví
..ani ty..
v okamžiku poznání
stala ses minulosti zklamáním
..a mně štěstím.
Komentáře (0)