Trápenie
Už celé mesiace, snáď každý deň v týždni,
Spomienka na Teba moju myseľ trýzni.
Ako ťa len dostať z hlavy?!
Pre Teba ma srdce bolí,
slzy sa mi z očí rinú,
hoci viem, že trápiť sa neoplatí;
- iste máš pri sebe inú –
opíjaš ju v posteli vášnivými bozkami,
(tak, ako mňa před mnohými dňami...)
Rozmýšľam,či nahradí Ti bývalú –
Možno o tom márne presviedčaš sám seba;
- láska moja, nič v zlom, no tak Ti treba…
Komentáře (0)