Anotace: ...
Gratuluji a přeji pro snoubence samé šťastné dny jak poetické věnce!:-)At´ vám to život napíše tak jak si přejete!!!
22.09.2011 08:55:00 | modrá...
Jiříku, to je ta nejkrásnější novina, kterou jsem si směla přečíst, nechť samé štěstí a neumírající láska Vás dva vede životem, až k jeho samotnému konci.. ať se Vám vždycky daří aj přes mráčky, jež mohly by se objevit, spolu to vždycky zvládnete. ST!**** je zde zcela zbytečné.
18.09.2011 16:42:00 | NikitaNikaT.
Jíří...jelikož jsi nyní nejšťastnějším mužem s nejkrásnější ženou..přeju vám oběma jen moře lásky:-)
16.09.2011 20:41:00 | Mbonita
Blahopřeji a šťastnou cestu
společným životem ze srdíčka přeji.
Buďte jenom šťastní!!!
16.09.2011 19:32:00 | labuť
Tak ať vám prší (i sněží) jen samé štěstí!!!
ať si tebe, Jito, jak květinku pěstí,
ať tebe, Jirko, neutluče pěstí!
A další krásné ať spolu zažijete ...
16.09.2011 19:13:00 | Zasr. romantik