Anotace: ... který snad jednou přijde. Znáte to - malá svatba, venku, jen v okruhu nejbližších přátel za doprovodu kytary... :)
A stromy šumí a houby voní
A růže kvetou a vítr vane
A hvězdy padaj' a víly tančí
A mech hladí a ptáci se právě
Probouzí
A noc se krátí a kohout zpívá
A koně cválaj' a čas běží
A Země se točí a děti rostou
A šaty šustí a já říkám
"Ano."
Vau..
15.08.2022 14:19:43 | vůně mraků