Světla měsíce žížaly
Anotace: Mám tě ve hvězdách
Světla měsíce žížaly
tříští se do dáli
v korály
kutálejí se koťata
oválená do zlata
po nebi
stvořily Malý vůz
povozit mě zkus
předou předou oblohy nitě
připomněly mi tě
Přečteno 318x
Tipy 6
Poslední tipující: M3rryMarta Valenová, CULIKATÁ, Mbonita, jitka.svobodova, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)