Anotace: Napsáno podle jednoho citátu, myslím, že poznáte jaký... (Miláčku, je to "jen" báseň, žádná souvislost s námi tam není, má láska se k Tobě nezměnila... A nezmění:o**)
Jednou mi můj nejlepší kamarád řekl že každá láska je ta pravá...a měl pravdu i když nemusí nutně trvat navěky ale svým způsobem dál trvá někdy jako natočený film...všichni moji bývalí mě milovali a já je a nelituju ani na chvíli že jsem s nimi byla a nelituju ani toho utrpení na konci kdy jsem měla pocit že vše je lež...láska může trvat na věky pokud se o ni oba staráme pokud jí pěstujeme spolu jako oheň a pokud krize náš vztah nezlomí a posílí...a i kdyby byl jednou konec zůstanou vzpomínky...Oni dva se prostě milují teď to platí teď je to na věky a v tom je to kouzlo a já si přeju aby vydrželo:-)))
03.10.2011 09:41:00 | la loba
je mi tě strašně líto..víš v té básni máš pravdu..ta lež je skutečná a mrzí mě,že to nevidíš..neměla bys tak důvěřovat,protože lidé lžou..doufám,že brzo poznáš pravdu
02.10.2011 21:22:00 | Soledad
Já to vím...
má lásko jediná...
jen o Tobě tiše sním...
jak princezna spanilá...
Myslím, že teď nemusím dodávat již nic..
Jen dvě slova...
Miluji Tě...
A právě vyšla Nova :o***
02.10.2011 20:13:00 | Leedram
Co když se budeš jednoho dne bát každého tónu co z mých úst vyjde?
Vím, říkáš že se to nestane, však co když ten den přijde?
Mám strach, že budu oním lživým pánem o kterém Tvá dnešní krásná báseň tiše hovoří,
co když Ti jednou zalžu a celou naší lásku tím rozbořím?
Však jednu věc věz má Lásko a to, že mé citu jsou čistější křišťálového ledu
a bez Tebe už nikdy žít nedovedu...
02.10.2011 20:10:00 | Ďábel strážný