Anotace: Tato báseň je napsána cca. (teď už skoro) 4 měsíci... Je to ze začátku našeho vztahu, kdy jsem pochybovala, zda má cenu s ním být... A má, tak dokonalou bytost, které není co vytknout by si každá žena měla přát :o) (A já Ti moc děkuji, že jsi můj :o*)
Láska je krásná a i když je vykoupená krví stojí za to...užívejte každé chvíle jako by byla poslední:-)))
03.10.2011 09:35:00 | la loba
přesně tak a máš pravdu..ach škoda holka,že nevidíš,co bys vidět měla..
02.10.2011 21:18:00 | Soledad
Máš peŕavdu milý můj...
Já opravdu pochybovat měla...
Protože vím, že za mnou budeš stát Lásko, stůj co stůj...
A má láska k Tobě.. Se na věky utvrdila...
02.10.2011 20:22:00 | Leedram
Možná jsi pochybovat měla,
možná jsi měla jít i dál.
Však teď už je pozdě odejít i kdyby jsi chtěla
a nenastane chvíle kdy bych se Tě vzdal...
02.10.2011 20:21:00 | Ďábel strážný