Mlčky
Mlčky mi duše puká
Jako břitva do hrotu srdce vrytá
..mlčky slzy padnou k zemi..
vinné...
a odpuštění není
při synfonii slov mě hrdlo pálí
jak mlčky,
beznadějně moje tělo leží v dáli..
hvězdy točí se a mlčky plují,
nade mnou…
jejich světlo v hlavě mi duní
..za chvíli
propluji tou tmou
na žádný verš ted čas není
na žádný ahoj
na polibek v posteli při setmění
srdce mi pod střepem spí
..zhasínáš..
jako tenkrát,
pod mlčícím nebem..
vzpomínáš…
Přečteno 414x
Tipy 13
Poslední tipující: V.N.Losinský, Kars, hašlerka, Emmelia, zelená víla, CULIKATÁ, Vampyrella, Donne, Mbonita, Skalsky Pavel
Komentáře (2)
Komentujících (2)