V noci sním
Anotace: Lehce romantická slátanina pondělního večera...
V mlčenlivém hřmotu si zoufám
V milosrdnou já bolest doufám
A konečně na západě svítá
A jen vesmír moje steny vítá
Srdce napůl rozervané
Verše horkou krví psané
Proč bolí pohled do očí
Svět kolem mě se protočí
Tichý vzdech a kapka slzy
Kruté ráno přijde brzy
Ráno mi tě vezme hned
Ty sne sladký jako med
Večer z oblohy už srší
Slané kapky zase prší
Když svá víčka rychle sklopím
Ať se zase ve snu topím
Vždyť jen tak tě můžu mít
O tvých očích budu snít
Dotknu se tvého srdce zlehka
Třeba tě dojme láska křehká...
Přečteno 424x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, Radek.oslov.Šafárik, tato22
Komentáře (2)
Komentujících (2)