Na rozloučenou
Anotace: Jednoduchá porozchodová báseň vyjadřující mé pocity
Sbohem dávám lásce tvé
Srdce mé už milovat nezná
Vítám již jen smutky své
Snad i to i tvé srdce sezná
Ty líbáš ústa jiných žen
Já v slzách usínám
Když přijde nový den
K Bohu ruce vzpínám
Radost tvá je smutek můj
Tos poznal již dávno
Já nemůžu již stůj co stůj
Zapomenout,co je možno
Tak sbohem tedy, milý můj
Milovals mě, teď se loučím
Já skrývat budu smutek svůj
A tímto tedy báseň končím
Přečteno 432x
Tipy 2
Poslední tipující: Nergal, Koza
Komentáře (2)
Komentujících (2)