No.. Je to více než zajímavé, však vyvaruj se používání stejných slov, byť jsou mnohoznačnými.
Některé části, které jsi napsal, jsou absolutním rýmem (to sám/a určitě dobře víš), ale tady nedělají dobrotu, a ani v mnoha jiných dílech, odlišných autorů dobrými nejsou...
Třeba je dobře, když píšeš o jednom témamu, mít nějakých x odstavečků a ten první a třetí začínat stejnou větou, není to špatné, většinou je to moc hezké a určitě k zamyšleníé...
Těším se na Tvé další básně, či jiné to dílko...
Myslím si, že jako začínající básník máš plus a ST zasloužené :o)
Leedram...
06.10.2011 16:26:00 | Leedram