Blues pro ztracenost
Anotace: Byli jsme tři a teď jste dva...
Tak nějak ztratila se
snad ve městě teď klopýtá
a snaží se nás znova najít
Pro šedou Prahu
když je v dešti
byli jsme tři
a teď jste dva
To víš, že ztratila se
už včera dávno nebyla
Máš strach snad o ni?
Nebo snad vzpomněl sis
že já tu jsem ta samotná?
Pro zlatou Prahu
když je v slunci
jste dva
a já to nechtěla
Možná že já se ztratila
v tvých slibech, činech,
báchorkách
a ty se chováš jako bych
já vše zabila...
Přečteno 464x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, Denael, Robin Marnolli, Lenka Krásnodvorská, její alter ego, xavian, hašlerka, Jiparo, labuť, Donne, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)