Choď preč.....
Anotace: .. čo tak dodať, možno je to pokračovanie myšlienok...
Keď odídeš, jeseň bude smutná,
můj smad neuhasí voda.
Pršať bude, keď to najmenej
čakáme.
Bude teplo, keď zimu hľadáme.
Skrátka - keď odídeš všetko bude
ako doteraz, tak načo by si mal
zostávať?
Len choď, za mnou sa už neobzri,
veď sme dospelý, neveríme na hlúposti.
Komentáře (0)