Otázka
Anotace: Často se ptáme co máme v srdci...
Co je ve Tvém srdci?“
zeptal se mne život.
Byla to otázka tak náhlá,
A tak bez výmluvy,
Že jsem chtěl říct „Nic“.
Ale čas řekl mi:
„Lháři, to místo, které
Zaplnila žena v srdci
Tvém, je jenom v pekle
ještě prázdné!“
I když mi lásko unikáš,
Jsi moje ustavičná přítomnost,
Ó jistě
Tak jako vodopád
i když jej opouští voda
stále táž,
on zůstává na tomtéž místě.
Komentáře (0)