Anotace: Z tolika přeludů je živa láska, že sama je svým vlastním přeludem. (Shakespear)
Tak tohle je mocinky pěkně napsané. Opravdu se ti to povedlo. Už nevím jak to říct, vždyť slova nejsou nic...
17.06.2006 19:04:00 | Santinan Black
tak to je prostě síla...
:o)
29.04.2006 10:54:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
Ty sám jsi přelud, až se mi dech zatajil a srdce silněji začlo bít. Jak přeludné...ale krásné. m.hedbavna a seznam(přeludů) máme stejný.
06.03.2006 17:25:00 | Mirka Hedbávná