No jo, dnes ti to tu malinko pokulhava... Tak za 80. Ale jinak pekne, plne lasky...a jeste cehosi...
07.03.2006 18:46:00 | BlackTangerine
bezesporu plná citu. lásky , co zkovává se v očích,jen bych tak dílko nepodřizoval rýmům, některý obrazy se tak trochu pokřivěj. zkus je pustit k vodě a nechej fantazii mluvit tak, jak ti leze na jazyk. uvidíš, co všechno dovede.to jen malá rada.
07.03.2006 17:44:00 | kulishak