Jdu za sluncem
Anotace: .....O lásce zase trochu jinak......
jdu za sluncem
až tam kam chodí spát
a řeknu všem
o tom,že mám Tě rád
jdu za sluncem
až tam,kde hřeje nás
vyhnu se všem
z jejichž slov jde jen mráz
jdu za sluncem
však nechci tam jít sám
přez celou zem
chci vést tu co rád mám
jdu za sluncem
na konci své cesty
snad poznám v čem
spočívá lidské štěstí
jdu za sluncem
jdu přímo za Tebou
Tvé oči jak len
mě k cíli dovedou
Komentáře (1)
Komentujících (1)