Anotace: Zamkni mi pusu ať nemůžu mluvit, svaž mi srdce až nemůže bít, nemá to cenu, ač chtěla jsem Tě tolik, mi museli se rozejít.
Nebuď smutná , takových je nás mnoho. Musíš prostě věřit , že bude líp. Hlavně si pamatuj , že slova které vychází z Tvého srdce , si určitě nezaslouží takového , kterého jsi ztratila. Věř , že příjde ten pravý a pak už nikdy nedokážeš napsat tak smutné verše. Ani nevíš , jak moc Ti to přeji.
asbor.
01.04.2006 11:59:00 | lhář II.
ahoj, děkuju za komentík, avšak jsem na tom podobně jako ty...asi nemůže být každý milující milován:( ale pořád můžem věřit přece:)
30.03.2006 18:59:00 | Mlha
A opravdu, opravdu věříš tomu, že je to všechno naposled? Já jen, že jsem si tolikrát myslela, že je něco naposled a mnohdy nebylo...
29.03.2006 15:38:00 | Keilanne
Víš, že bez toho slůvka naposled, by to bylo taky dobrý?
Použité rýmy jsou z oblasti hodně jednoduchých, stálo by za to popřemýšlet o jiném provedení. 80
29.03.2006 12:53:00 | Krtica
Nejsi Grázlík, jak se tituluješ, jsi jen nešťastně zamilovaná, jde to cítit z tvých básniček, jsou moc krásné...jen ta bolest v srdci, to je potvůrka, viď? ale máme tu jaro, krása a hřejivost slunce otevírá náruč nových lásek, snad!Přeju ti ať jsi šťastná Ahoj M.
29.03.2006 12:24:00 | Mattyys