Anotace: Pokračovací..nemáte dlouhé básně rádi..tak jsem ji rozčtvrtila tak..ať vám co nejmíň vadí :o))
...a řek´ si - no to je fešná vichřice,
ta jistě nebyla by k zahození.....
Už se nemůžu dočkat pokračování :o)
07.04.2006 23:49:00 | Mourek
uděla jsi z toho nudný příběh..až se bojím..aby to tak nějak nebylo doopravdy :-pp
na pokračování si musíte počkat do příštího týdne :o))
07.04.2006 10:09:00 | šuměnka
A jak to dopadlo? Šeptala mu básničky víc než tisíc a jednu noc,až zestárnul a vypelichala mu křídla a on se už nemohl vrátit na nebe.A tak vichřice vzala to peří,do každého pírka vložila jednu básničku a rozfoukala je po světě,aby se jimi potěšili všichni lidé a ne jen jeden nudící se anděl.Amen.
07.04.2006 09:20:00 | Branwen1