Mno, všetky tvoje básne sú krásne, ... alespon pre mna ked odpovedajú i mojim pocitom.
16.01.2007 16:03:00 | Gonta
Flétna ja velmi křehký nástroj. Pokud chce na ni někdo hrát, musí se o ni i postarat. Teprve potom má flétna ten nejkrásnější hlas.. A mimochodem, na jaře ledy tají..
14.04.2006 10:09:00 | thalion