Když jsem to četla, něčím mi to připomnělo mé ukolébavky... a u tebe mě to překvapilo. Sníš a to znamená mít naději, mít něco, v co doufáš, a to je hodně. Modroocí skřítci... Věříš pohádkám?
Co se týče formy, tak je ucházející (nemáš tam rytmické kiksy, jen si oprav poslední slovo, máš tam překlep), četla jsem i horší od "čítankových" básníků. A obsah mě nadchnul.
28.10.2007 13:39:00 | Alea - kometa kdovíco přinese